Selecteer een pagina

vacatures final touch

Onze diensten

Verwerking direct mail

Van mailings printen, vouwen en verpakken tot en met afleveren bij de post

Mailings printen? Check. Ze vervolgens vouwen, plakken, samenvoegen, in enveloppen of doosjes doen of sealen? Dubbelcheck. Ook als de mailing of brief samen met een product verpakt moet worden, doen wij dit graag voor je.

Verwerking direct mail

Inpakken en verpakken

Producten sealen, labellen of beplakken? Inpakken en versturen? Alles kan.

Soms pakken we producten alleen in, zodat ze daarna opgeslagen of verstuurd kunnen worden. Een andere keer nieten we eerst labels aan het product, sealen of etiketteren we producten of hangen we er een kaartje aan. Om ze daarna samen te voegen, in een doos te verpakken of af te geven bij de post.

Of het nu gaat om wijnflessen, sokken, games of iets heel anders; wij pakken je producten graag voor je in en maken het geheel verzendklaar. Handmatig en snel.

Inpakken en verpakken

Opslag pallets

Ruimtegebrek? Wij slaan jouw voorraad drukwerk of goederen op in ons magazijn.

Heb je ruimtegebrek bij jou op de zaak? Wij slaan de dozen of pallets voor je op. Als je wilt, nemen we ook het complete goederenbeheer uit handen. Van de fysieke opslag en handling tot orderpicking en verzending.

Via een online applicatie kun jij of kunnen je relaties eenvoudig producten bestellen, inkopen en beheren. Dat scheelt jou een hoop ruimte, tijd en energie!

Opslag pallets

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@final-touch.nl
of 0499 496 479. We vertellen graag meer over de mogelijkheden!