Selecteer een pagina

Portfolio

flessen

Kanpai

Flessen etiketteren en opslaan

Oplage: 20.000

We mochten de flessen voorzien van een witte hals, etiketten erop plakken en er een armbandje met kaartje aan hangen. Vervolgens verzorgden we de opslag in de koeling.

nieten

Braadzakken

Zakken inpakken en verpakken

Oplage: 20.000-50.000 per order 

We vouwen regelmatig duizenden zakken en verpakken ze samen met een sluiter in een envelop. Vervolgens verpakken we de braadzakken in doosjes.

ruined kinkg

Ruined King

Items sealen en dozen vullen

Oplage: 9.500  

De donkergroene dozen met goud lijken van hout, maar zijn gewoon van karton. Wij zetten de dozen in elkaar en vulden ze met diverse losse items. Het geheel hebben we gekrimpsealed en verpakt in exportdozen.

nieten

Smakelyk

Etenswaren verpakken en versturen

Oplage: divers 

Diverse eet- en drinkbare producten met uitingen van Eindhoven moesten verpakt en verstuurd worden. Prima, zorgen we voor!

sallee privee

Salle Privée

Doosjes vouwen, vullen en inpakken

Oplage: divers  

Doosjes in elkaar zetten. Flesjes parfum erin doen en daarna sleeves om de dozen vastzetten met dubbelzijdige tape. Na ons werk waren de doosjes klaar voor transport over de hele wereld.

magazines

Diverse klanten

Magazines sealen

Oplage: divers 

Mailings, magazines en tijdschriften sealen doen we aan de lopende band. Letterlijk en figuurlijk. We volgen elke stap nauwkeurig, zodat het blad netjes ingepakt in de brievenbus belandt. .

bijenkorf

Bijenkorf

Adventkalender vullen

Oplage: 3000  

Een adventkalender is pas een adventkalender als alle doosjes gevuld zijn. En dus vulden we de doosjes met producten, die we eerst in vloeipapier wikkelden. Op de juiste volgorde natuurlijk.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@final-touch.nl
of 0499 496 479. We vertellen graag meer over de mogelijkheden!